За комплекса

Eтaп на строителство:  Акт 16

Vinitsa Residence e атрактивен жилищeн ĸoмплeĸc oт зaтвopeн тип, paзпoлoжeн на естествен хълм в най-красивата част на кв. Виница, гр. Варна с надморска височина над 180м., и предлага прекрасни гледки към планината и морето.

За Vinitsa Residence

Комплексът представлява уникална комбинация от собствен архитектурен стил и представя нашата визия и цялостна концепция за един съвременен и природосъобразен начин на живот за Вас и Вашите деца. Съчетава удобствата на големия град и предимството да живееш по-близо до природата. В непосредствена близост преминава еко пътека, водеща към Природен парк“ Златни пясъци“. От тук започват пътеките към гората за ежедневни разходки и забавления сред природата с Вашите деца и домашните Ви четириноги любимци.

Удобства и услуги

Жилищният комплекс включва обслужваща част с паркова зона за отдих и почивка, oзeлeнявaнe, дeтcĸa плoщaдĸa, бapбeĸю зoнa, екстериорен фитнес и пет стъпаловидно разположени нискоетажни жилищни сгради с функционални архитектурни разпределения и красиви гледки към планината и морето.

Отлична локация, контролиран достъп, видеонаблюдение, ландшафтно озеленяване, зони за отдих и барбекю зона, детска площадка, екстериорен фитнес, открит паркинг за гости, закрит и открит паркинг за живущите. Комплексът ще разполага с  бързозарядна електрическа станция за автомобили.

Управление и поддръжка

Комплексът е с контролиран достъп с карти само за живущите, ефективна система за видеонаблюдение, осигуряващи на живущите сигурност и спокойствие. Управлението и поддръжката на общите части ще се осъществява от специализирана фирма.

Поддръжката на комплекса включва:

  • почистване и поддръжка на общите части
  • осветление
  • асансьори
  • поддръжка на съоръжения за контрол на достъпа и охранителни системи и видеонаблюдение
  • поддръжка на зелените площи

Изберете апартамента си във Vinitsa Residence

Най -атрактивното място за живеене във Виница, град Варна